Kuinka voin yhdistää usean FIBA 3x3 profiilin yhdeksi profiiliksi?

Muokattu Wed, 18 May 2022 klo 10:53 AM

Sinulla saattaa olla play.fiba3x3.comissa useita profiileja. Voi olla, että olet rekisteröitynyt eri vuosina eri sähköpostiosoitteella tai sitten joku tapahtumajärjestäjä on luonut puolestasi uuden profiilin.

Kaikki profiilit voidaan yhdistää yhdeksi niin että turnausosallistumislistasi on ajantasinen.

Toimi seuraavasti

1. Täytä tukipyyntökaavake suomeksi tai englanniksi
  2. Anna tarkat tiedot mitkä profiilit haluat yhdistettävän. Etsi profiilin sivu pelaajahakemistosta ja kopioi jokaisesta profiilista https://play.fiba3x3.com/players/xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx muotoinen Web-osoite (esimerkkinä vaikka https://play.fiba3x3.com/players/f20a6ede-97d4-4575-8f20-fb51cd19f87d)
  3. Kerro tarkasti minkä profiilin haluat olevan 'lopullinen' ja mihin sähköpostiosoitteeseesi kyseinen profiili on liitetty
  4. Käytät jatkossa vain tätä profiilia turnaukseen ilmoittautumiseen.

Alla esimerkki

FIBA:n käyttäjätuki pyytää tarvittaessa lisätietoja jos näyttää, että yhdistettävät profiilit eivät kuulu samalla henkilölle. Huomaa, että kaikki yhdistämispyynnöt kirjataan ja väärinkäytökset ovat käyttäjäehtojen vastainen teko.

Profiilien yhdistämisen jälkeen uudet ranking-pisteet lasketaan päivittäin kello 1200 UTC-aikaa.