Millä web-sivulla voin luoda FIBA 3x3-profiilin?

Muokattu Tue, 03 Apr 2018 klo 03:41 PM

Voit luoda FIBA 3x3-profiilin https://play.fiba3x3.com/ osoitteessa. Alla ohjevideo.

Käyttöliittymän oikeasta yläkulmasta voit vaihtaa kielen suomeksi. Sinulla pitää olla profiilin luomista varten sähköposti johon pääset käsiksi klikkaamaan sähköpostinvahvistusmailia.

Mikäli sähköpostiosoitteellesi on jo rekisteröity FIBA 3x3-profiili, käytä salasanan palautusta.

Jos sinulla on aikaisempia FIBA 3x3 profiileja, niistä ei tarvitse rekisteröitymisen yhteydessä murehtia. Voit jälkikäteen pyytää profiilien yhdistämistä. Tällöin kaikki turnaustulokset yhdistetään haluamallesi tilille.